Voguing Performance – House of Vineyard – DansBlok

Datum/tijd: vrijdag 31 mei 19:00 – 20:45 uur

 

Locatie: Theater De Generator

 

Ticket: Je hebt de keuze uit een dagkaart voor de vrijdag of de zaterdag. Daarmee heb je toegang tot alle voorstellingen op die dag. Ook is er een Passe-partout waarmee je toegang hebt tot alle voorstellingen op beide dagen.

“Put your drama in your dance and leave it on the floor”.

 

House of Vineyard, hét Nederlandse Voguing huis, geeft in samenwerking met collectief DansBlok een voguing / crossover performance in Theater De Generator. De performance is een work in progress, geïnspireerd op de workshop van eerder op de dag. Na de performance is de documentaire ‘Mother’s Balls’ te zien over de ontstaansgeschiedenis van Voguing. Daarna is er een nagesprek met Amber ‘Ambiance’ Vineyard, de ‘moeder’ van House of Vineyard.

 

House of Vineyard

De pionierende House of Vineyard, opgericht door Mother Amber Vineyard, heeft platformen gecreëerd voor de LGBTQI-community, wat nu bekend staat als de Dutch Ballroom Scene. Samen met Father Elly Vineyard spreidt House of Vineyard empowerment en veilige ruimtes uit voor diegenen die niet passen in de verwachtingen van de samenleving over schoonheid, geslacht en seksuele expressie.

 

DansBlok Leiden

DansBlok is een collectief van professionele Leidse dansers en dansmakers. Het doel is om dans op de kaart te zetten in regio Leiden en het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling van professionele dansers en dansmakers. Sinds april 2017 werkt DansBlok aan het creëren van een platform voor professionele dans in en uit regio Leiden. Er is ruimte voor onderzoek, feedback, try-outs, samenwerkingen, het maken van nieuw werk en speelmogelijkheden. DansBlok staat voor kwalitatief hoogstaande dans van jonge dansmakers in Leiden, en dat moet je zien! Voor deze performance zijn de dansers Rosa Allessie en Matthijs van Werkhoven gekozen

Language no problem

FACEBOOK House of Vineyard

FACEBOOK DansBlok

House of Vineyard

House of Vineyard

DansBlok

DansBlok