Economic tarot card readings by MONOAH

Datum & tijd: zaterdag 26 juni  en zondag 27 juni 14:00 – 17:25

Locatie: Huis van de Buurt, Driftstraat 49, Leiden

Tickets: €5,00

Maker | Noah Voelker

 

Dit onderdeel is met 1 of 2 mensen tegelijk te bezoeken.
Voertaal is engels. Zaterdag is er een tolk aanwezig. 

 

Duur | 30 minuten

Een kans om anders naar ons begrip van economie en financiën te kijken

Noah Voelker heeft een uniek tarotkaarten-deck ontwikkeld dat de mythische krachten van economie bevat. De kaarten werken bij elk soort vraag die je hebt. Of het nu inzicht in economie algemeen, een perspectief over waar het naartoe gaat met de wereld of een gids voor je persoonlijke financiën is. Dit is de kans om niet alleen dieper in deze begrippen te duiken, maar ook op een nieuwe manier, de begrippen voor jezelf te herdefiniëren: Wat betekenen ze en wat zouden ze voor jou moeten betekenen.

 

Je hebt geen kennis van economie of financiën nodig Noah Voelker zal als MONOAH je begeleiden en de kaarten vertellen je veel, als je maar wil luisteren….

 

Zowel Economie als tarot bieden een manier om ons te helpen begrijpen hoe dingen zijn ontstaan in het verleden en hoe de ontwikkelingen in de toekomst zullen gaan. Ze geven een blik op de toekomst. Tarot is voor iedereen te gebruiken. Economie is dat niet door haar saaie, ingewikkelde en intimiderende woordgebruik en theorie. Door zijn studio economie en zijn werk als performer, wil Noah Voelker zijn publiek in deze voorstelling ruimte geven om vragen te stellen die zij belangrijk vinden. De economische tarotkaarten zijn een start van het gesprek over mysteries van economie en kunnen helpen bij een nieuw inzicht. Bestaande termen krijgen nieuwe betekenis en invloed.

Language no problem, English Performance.

Credits: Bas de Brouwer