Parallel Life

Datum & tijd: zaterdag 26 juni  en zondag 27 juni 14:00 & 17:00

Locatie: Leiden Noord

Startpunt wordt dag van te voren aan bezoekers per mail bekend gemaakt

Tickets: €2,50

Maker | Edit Kaldor

 

De voorstelling speelt zich af in de straten van de Kooi via de app Telegram. Voor de voorstelling krijgen de bezoekers instructies toegestuurd via mail. Het startpunt wordt op de dag van de voorstelling bekend gemaakt via een bericht in Telegram. De voertaal is engels.

 

Duur |  1,5 uur

Have you ever imagined what it would be like to be someone else? To wake up in their skin, to see the world through their eyes? What would it be like to have lived their childhood, to have experienced sorrows and joys as they have, to dream as they do?

 

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om het leven van een ander te leiden; van iemand die je op elk moment zomaar op straat tegen het lijf zou kunnen lopen?

 

Parallel Life (test run)  is een theatrale reis via je telefoon, in je verbeelding en door de stad. Er worden lagen van fictie vermengd met de dagelijkse realiteit van het stadsleven, verborgen  elementen en de subjectieve ervaring van de deelnemer. De reis die je maakt wordt speciaal voor jou op basis van jouw eigen input gemaakt. Dus hoe eerlijker je antwoordt, hoe interessanter de ervaring zal zijn.

 

Voorwaarden voor deelname
• Dit onderdeel van FAT is in het Engels en speelt zich af op je telefoon in de stad.
• Zorg dat je een opgeladen telefoon met internettoegang en een koptelefoon bij je hebt.
• Voor je begint moet je de app Telegram op je telefoon in de App Store downloaden.
• Enkele dagen van tevoren krijg je verdere instructies toegestuurd via mail.
• Op de ochtend krijg je jouw individuele startlocatie in de stad.
• Door een ticket te kopen ga je akkoord met de volgende voorwaarden: je geeft het FAT Festival je mailadres en mobiele telefoonnummer. Wij gebruiken deze eenmalig. Je persoonlijke gegevens worden na afloop verwijderd.

 

Edit Kaldor
De van origine Hongaarse Edit Kaldor wordt beschouwd als een theatermaakster met een unieke signatuur. In haar werk exploreert ze de mogelijkheden van digitale media in het hedendaagse theater. Ze woont in Amsterdam en werkt internationaal. Haar voorstellingen, die de grenzen van theatrale conventies aanzienlijk verleggen, werden in de afgelopen jaren in meer dan 30 landen gepresenteerd. In de laatste twee jaar heeft ze zich aan een artistiek onderzoek gewijd over co-creatie en alledaagse theatraliteit. Voor dit project werkt Kaldor samen met de Berlijnse kunstenaar-technologist duo CyberRäuber.

Language no problem, English Performance.